Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Barry FlanaganEl Museu d'Art Contemporani d'Eivissa participa en el Dia Internacional dels Museus que se celebra mundialment dilluns pròxim 18 de maig.

Totes les persones interessades estan convidades a visitar la web i poder gaudir de diferents obres comentades per la directora del museu, Elena Ruiz. La visita virtual es podrà fer mitjançant l'enllaç https://mace.eivissa.es/arxiumace que estarà operatiu a partir del mateix dilluns 18, Dia Internacional dels Museus.

El regidor de Cultura, Pep Tur, convida a la ciutadania a celebrar aquest dia tan especial. Tur ha dit que 'en el marc de la celebració del Dia Internacional dels Museus, el MACE, Museu Puget i Casa Broner volen felicitar a totes aquelles persones que s'estimen els museus, que són espais d'experiències i d'intercanvi cultural. Ben aviat tornarem a obrir les portes dels nostres espais museïtzats, complint amb les garanties sanitàries, i esperem que torneu a gaudir-los’.

Aquesta celebració es fa a proposta del International Council Of Museums, (ICOM) que ha triat, per a la celebració d'enguany, el lema 'Museus per la igualtat: diversitat i inclusió, i a més, davant de la situació que estem vivint de pandèmia mundial ha afegit el hashtag #Togetherness.

Amb el tema "Museus per la igualtat: diversitat i inclusió", el Dia Internacional dels Museus 2020 #DIM2020 té com a objectiu convertir-se en un punt de trobada per a celebrar la diversitat de perspectives que conformen les comunitats i el personal dels museus, així com promoure eines per a identificar i superar els prejudicis.

El Museu d'Art Contemporani oferirà vídeos explicatius d'obres de Rafel Tur Costa, Edmund de Waal, Rom Ero, José Maria Yturralde, Hans Hinterreiter, Adolfo Schlosser, Gilbert Herreyns, Isabel Echarri, Marcel Floris, Erwin Bechtold, Irene de Andrés i Barry Flanagan.