Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Suport LGTBIL'Ajuntament d'Eivissa mostra el seu suport al col·lectiu LGTBI en el Dia Mundial contra LGTBIfòbia a través de diverses publicacions a les xarxes socials.

L'Ajuntament d'Eivissa vol mostrar el seu suport al col·lectiu LGTBI en el Dia contra la LGTBIfòbia, que es celebra aquest diumenge 17 de maig, a través de diverses publicacions a les diferents xarxes socials de la institució.

Des de la regidoria d'Igualtat han assenyalat que la intenció d’aquesta acció és també donar visibilitat i suport a les reivindicacions d’aquest Dia, que tenen per objectiu erradicar la discriminació que pateixen les persones LGTBI a la nostra societat. La regidora d'Igualtat, Claudia Cotaina, ha recordat a més que 'la situació de vulnerabilitat d'aquestes persones s'ha vist agreujada en molts de casos per la crisi de la COVID-19, ja que el confinament i la situació que estam vivint fan encara més profundes les discriminacions ja existents i provoquen un major aïllament i situacions de precarietat econòmica. Volem mostrar a aquestes persones que estam al seu costat.'

Aquest any, el Dia de la LGTBIfòbia posarà l'accent a Balears en la memòria i reparació de les persones LGTBI víctimes del franquisme. Per aquest motiu, l'Ajuntament d'Eivissa farà pública en les seves xarxes socials Facebook i Twitter, una lectura a càrrec del periodista Xisco Nadal d'un passatge de l'obra Todos los parques no son un paraíso. Memorias de un sacerdote (1977) de l'escriptor Antoni Roig Roselló (Eivissa, 1939), exsacerdot expulsat de l’ordre dels carmelites descalços. Roig és un dels referents i activistes fonamentals dels drets LGTBI.