Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Ajuntament d'EivissaL'Ajuntament d'Eivissa habilita un nou servei d'informació i orientació laboral de prestacions, ajudes, subsidi i contractes laborals on la ciutadania pot adreçar les seues consultes per aclarir i rebre informació laboral i econòmica.

Aquest servei està atès per la tècnica d'ocupació de la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament d'Eivissa i ajudarà a persones i famílies que necessitin rebre informació per saber a quina administració dirigir-se per rebre orientació sobre les prestació a les quals es poden acollir, les diferents mesures d'ERTE i ERTO o com actuar davant la finalització dels subsidis.

Per a la regidora de Benestar Social de l'Ajuntament d'Eivissa, Carmen Boned, 'els Serveis Socials de l'Ajuntament d'Eivissa estan realitzant una gran feina, també d'escolta activa, i rebem moltes peticions de necessitat d'informació per part de ciutadans que no saben a quina administració adreçar-se. Davant la nova realitat laboral que enfronten les persones i famílies, són molts els dubtes que es generen arran de la nova situació creada i en aquest sentit, el nou servei ajudarà a avaluar també quin tipus d'ajuda necessita cada persona i on dirigir-se'.

La manca d'ocupació, les mesures econòmiques, la finalització de subsidis, d'ajudes o la posada en marxa d'altres prestacions coincideix amb un gran volum de feina als Serveis d'Ocupació, que han de gestionar les diferents administracions relacionades. Aquesta realitat fa que sigui difícil l'accés a aquesta informació i que la persona pugui disposar d'ella per adaptar-la a la seua situació personal.

En aquest nou escenari, s'obre el nou servei d'accés a informació i orientació, on la ciutadania pot dirigir les seues consultes per aclarir, descobrir i rebre orientació sobre la situació de cadascú.

Per tal de poder resoldre cada dubte es poden dirigir via mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé telefònicament al 636 26 80 75.

Aquest servei tindrà un horari d'atenció de dilluns a divendres, entre les 9 h i les 14 h del matí, i serà atès per la tècnica d'ocupació de la Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament d'Eivissa.