Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Eivissa ObertaL'Ajuntament d'Eivissa afegeix aquest cap de setmana 7 nous carrers oberts els dissabtes i diumenges a la iniciativa Eivissa Oberta. Amb aquests nous carrers seran 25 els carrers habilitats per a vianants, bicicletes i per a la realització d'activitat física. També es contractaran informadors per donar a conèixer la iniciativa entre la ciutadania, comerços i usuaris de cotxes.

Des de les regidories de Vies Públiques, Mobilitat i Medi Ambient, impulsores del projecte Eivissa Oberta, s'ha decidit ampliar a nous barris la iniciativa que s'ha portat a terme per primera vegada el passat cap de setmana després de la bona resposta de la ciutadania.

Amb aquesta nova mesura seran més de 18.000 metres quadrats d'espai públic que estava reservat per a la circulació de cotxes que s'habilita per a vianants i bicicletes, fomentant així una mobilitat més segura, sostenible i que garanteix la distància de seguretat de 2 m entre persones.

El regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Eivissa, Jordi Salewski, ha afirmat que ‘aquest cap de setmana seguim obrint més carrers a la ciutadania. Més carrers per poder caminar, passejar, anar en bicicleta de forma segura sense cotxes. Volem que tothom gaudeixi de més espai per la ciutat i que aquesta forma de mobilitat més sosotenible ens ajudi a recuperar la qualitat de l’aire que tots respiram’.

Els nous carrers es situen als barris de sa Capelleta, Ca n'Escandell i Platja den Bossa. Pel que fa a sa Capelleta els carrers oberts i habilitats per a vianants, bicicletes i realització d'activitat física seran els carrers: del Canonge Joan Planells, de Bes, de sa Capelleta, de Tanit; al barri de Ca n'Escandell: c. de Fornàs des del c. de Labritja fins al c. des Canar i el c. de Sant Miquel, finalment a Platja den Bossa el c. de Blas Infante, des del c. de Pablo Picasso fins al c. de Federico Garcia Lorca.

Per tal que la ciutadania disposi de tota la informació sobre la iniciativa, a partir de divendres d'aquesta setmana es començarà una campanya amb informadors. Els informadors repartiran una flyer editat per l'Ajuntament d'Eivissa on s'explica la iniciativa entre els veïnats dels barris on hi haurà els carrers oberts els caps de setmana. Els diumenges, la tasca que realitzaran serà informar a les diferents rodones d'entrada a la ciutat que des de la E-10 cap endins està habilitat amb prioritat per a vianants i bicicletes.

Vídeo: