Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalEn total durant aquesta nit s'han interposat 8 sancions a bars que han incomplit l'actual normativa sanitària. D'aquestes sancions, 4 han estat interposades per renous al carrer i les altres 4 per acumulació de persones a les terrasses dels establiments sense complir les normatives de distanciament social i per tenir més taules de les permeses.

La Policia Local també ha atès 18 trucades del veïnat de la ciutat per molèsties de renous tant per part de la quantitat de gent que hi havia a les terrasses d'establiments com a domicilis privats on se celebraven reunions i festes.

La Policia Local d'Eivissa i la Policia Nacional actuaran de forma conjunta per tal de fer complir la normativa vigent als diferents establiments i terrasses de la ciutat.

Des de l'Ajuntament d'Eivissa es fa una crida a la responsabilitat i molta prudència a la ciutadania. S'han de complir les mesures de distanciament social que marquen les autoritats sanitàries i no es pot abaixar la guàrdia per tal d'evitar donar una passa enrere.