Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Zona blavaEl servei de regulació i control de l'estacionament de vehicles amb limitació horària de la ciutat d'Eivissa, zona blava, torna a estar operatiu a partir del dilluns 18 de maig.

L'aixecament de la suspensió de l'execució tendrà efectes a partir de demà, dia 13 de maig, a les 00 h, moment en què l'empresa adjudicatària Estacionamientos y Servicios, SAU, procedirà a la realització de les tasques de manteniment, recaptació, neteja i organització per a la prestació del servei donant compliment als protocols sanitaris. L’empresa també realitzarà tasques d'informació a les vies públiques per a tots els usuaris que el cobrament de l'estacionament començarà el dia 18 de maig.

El servei de zona blava va quedar suspès el passat 14 de març per tal de garantir la seguretat i la salut de la ciutadania i contenir així la progressió de la malaltia de la COVID-19. La suspensió del servei es va acordar per tal d'evitar la necessitat de moure els vehicles innecessàriament i limitar així la presència de persones en la via pública.

El fet que l'illa d'Eivissa entràs en fase 1 ahir 11 de maig, ha suposat una flexibilització de les restriccions de mobilitat imposades amb anterioritat, s’han reobert establiments i locals dedicats al comerç i les terrasses de restauració i hoteleria.

Donat que la mobilitat ja s'ha vist incrementada a partir d'ahir per l'entrada en fase 1, juntament amb l'aprovació de diversos protocols i mesures de prevenció sanitàries tant per a la ciutadania com per a les empreses, fa que es consideri viable la represa de la prestació del servei.