Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Logos Clubs esportiusL'Ajuntament d'Eivissa subvenciona amb un total de 113.000 euros al Club Ciclista de Sant Antoni, Club Atletisme Pitiüs i Ibiza Half triatlón per a dur a terme les proves esportives previstes a partir del mes de setembre.

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament d'Eivissa ha aprovat aquest matí la concessió d'un total de 113.000 euros per a l'organització dels diferents esdeveniments esportius previstos a partir del mes de setembre. Els esdeveniments subvencionats han estat la Volta ciclista en BTT, Volta cicloturista a Eivissa, Memorial Toni Bonet, Cursa popular Eivissa Patrimoni de la Humanitat i la Copa d'Espanya deTriatló, previstos a la ciutat d'Eivissa a partir del mes de setembre.

L'Ajuntament d'Eivissa ha aprovat la subvenció al Club Ciclista Sant Antoni amb la quantitat de 40.000,00 € per a la realització de la volta ciclista en BTT, prevista de manera inicial pels dies 10, 11 i 12 d'octubre i que comprèn diferents etapes al llarg de la geografia de l'illa. D'altra banda, la subvenció també inclou la celebració de l'esdeveniment esportiu Volta cicloturista a Eivissa, prevista entre els dies 31 d'octubre i 2 de novembre.

Per altra banda, també s’ha aprovat una subvenció de 33.000,00 euros al Club d'Atletisme Pitiús per a la realització de Míting d'atletisme Memorial Toni Bonet, que es preveu tingui lloc a la pista d'Atletisme de Can Misses el 5 de setembre i en la que hi prenen part atletes locals i atletes de reconegut prestigi del panorama nacional i internacional i la realització de la Cursa popular Patrimoni de la Humanitat prevista pel dia 5 de desembre. Aquesta prova constarà de dues curses destinades als atletes escolars i una cursa principal de 10 km, el recorregut de la qual reivindicarà el patrimoni històric de la nostra Ciutat i la destinació turística Eivissa Patrimoni de la Humanitat.

La tercera subvenció ha estat atorgada al Club Ibiza Half Triatlón, organitzador de la Copa d'Espanya de Triatló de mitja distància que està previst tingui lloc a la ciutat el 25 d'octubre amb 40.000,00 euros.
Des de la regidoria d'Esports, s'ha seguit amb la tramitació de les subvencions perquè els clubs puguin continuar endavant amb l'organització d'aquests esdeveniments esportius que contribueixen a la promoció de la ciutat d'Eivissa com a Patrimoni Mundial i, per altra banda, seguir la promoció dels diferents esports entre la ciutadania, especialment entre les categories joves del nostre municipi.