Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Obres acabadesLa regidoria de Vies Públiques de l'Ajuntament d'Eivissa ha finalitzat diverses obres de manteniment en el municipi com són el pintat de la senyalització horitzontal de les principals avingudes, la desinfecció, revisió i renovat de precinte dels 28 parcs infantils i la reparació de la coberta del poliesportiu d'Es Viver.

Coincidint amb la disminució de la intensitat del nombre de vehicles als carrers per les restriccions de circulació de l'Estat d'Alarma per COVID-19, s'ha aprofitat per repintar la senyalització horitzontal de les principals avingudes de la ciutat. S'ha actuat a les avingudes d'Ignasi Wallis, d'Espanya i de Santa Eulària.

Durant aquests dies també han finalitzat les obres de reparació i aïllament de la coberta del poliesportiu d'Es Viver. Les obres han consistit en la reparació de la coberta, amb la col·locació d'un aïllament tèrmic sobre el qual es col·locarà una làmina d'impermeabilització (PVC). D'aquesta manera es dotarà a la coberta d'una protecció addicional, allargant la seua vida útil. Els treballs han tingut un pressupost de 103.499 euros.

Per a la regidora d'Urbanisme i Vies Públiques, Elena López, 'durant aquestes darreres setmanes, el departament de Vies públiques no ha aturat de fer feina, es tracten especialment de feines relacionades amb el manteniment dels diferents espais de la ciutat. El nostre objectiu és que, quan la situació sanitària ho permeti i puguem gaudir de les instal·lacions esportives i les de parcs infantils. Aquestes estiguin en estat òptim per a la ciutadania'.

D'altra banda, també ha conclòs el treball de desinfecció, reparacions i renovat del precinte als 28 parcs infantils que compta la ciutat d'Eivissa. El tancament dels parcs infantils al públic ha permès avançar especialment la feina de manteniment d'aquests espais, precintar de nou i posar-los a punt per a quan els infants els puguin tornar a utilitzar.

Enllaç a:
· Tall de veu de la regidora d'Urbanisme i Vies Públiques, Elena López