Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

EndevinetesL'Ajuntament d'Eivissa llança una campanya de divulgació d’endevinetes i anima les famílies eivissenques a participar en la seva resolució mitjançant les xarxes socials.

L'Ajuntament d'Eivissa llança una campanya de divulgació d'endevinetes amb la finalitat què aquestes no es perdin amb el pas del temps i anima a les famílies eivissenques a participar en la seva resolució a través de les xarxes socials durant aquests dies a casa.

Les endevinalles les formularan els diferents personatges que conformen la Colla Endevineta, un grup d'amics que té la intenció de mantenir entretinguts durant aquest confinament tant a adults com a infants.

Es tracta de 20 endevinetes extretes del llibre 'Endevinetes' de l'autora Victòria Escandell Joan, publicat per Editorial Mediterrània l'any 1992. Les imatges, juntament amb les endevinetes, s'aniran llançant diàriament de Facebook i Twitter de l'Ajuntament d'Eivissa. Les respostes a les endevinalles també s'aniran donant a través de les mateixes xarxes socials l'endemà a la seva publicació.

La posada en marxa d'aquesta acció lingüística té per objectiu, mitjançant un joc, recuperar paraules utilitzades a Eivissa i difondre i promoure expressions que estan en desús. Des de la regidoria de Normalització Lingüística de l'Ajuntament d'Eivissa s'anima a la ciutadania a participar en aquest joc que a més d'ajudar-nos a passar una estona entretinguda, fomenta l'ús de la nostra llengua d'una manera divertida.