Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Concurs Cultura ClàssicaL'Ajuntament d'Eivissa dóna suport al concurs literari de Cultura Clàssica Joana Maria Pol i Fiol de la biblioteca de l’IES Santa Maria amb la compra de 100 llibres.

L'Ajuntament d'Eivissa col·labora per primera vegada amb el concurs literari de Cultura Clàssica Joana Maria Pol i Fiol, amb la compra de 100 exemplars del recull de relats. Els llibres han estat adquirits per la regidoria de Joventut i per la Biblioteca Municipal, dependent de la regidoria de Cultura.

El concurs, organitzat per la biblioteca del centre educatiu, va destinat a estudiants de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de tots els centres de les Pitiüses.

Les obres que es presentin, que no han de superar els dos folis, hauran de ser originals, de temàtica lliure i hauran d'incloure alguna referència al món de la cultura clàssica. L'organització dóna la possibilitat d'escriure-les tant en català com en castellà.

Les persones interessades poden consultar les bases completes del concurs a la web www.iessantamariadeivissa.com, a la secció de la biblioteca. Allí també trobaran el full d'inscripció. El termini per presentar-se finalitzarà el 19 de juny.

Hi haurà tres premis de 150, 100 i 50 euros per a cada nivell educatiu, 1º i 2º d'ESO, 3º i 4º d'ESO i Batxillerat i Cicles Formatius. El jurat, que estarà compost per membres de la Comissió de la Biblioteca de l'IES Santa Maria, professorat dels diferents centres de secundària de les Pitiüses, així com membre de la SEEC Balears i personal de les regidories de Joventut i Cultura de l'Ajuntament d'Eivissa, donarà a conèixer els guanyadors el mes d'octubre.