Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Equips protecció individualL'Ajuntament d'Eivissa ha invertit 100 mil euros en la compra de material de protecció per al personal municipal des del començament de la crisi sanitària.

L'Ajuntament d'Eivissa ha invertit, des del començament de la crisi sanitària del coronavirus, al voltant de 100 mil euros en l'adquisició del material i Equips de Protecció Individual per a garantir la seguretat dels treballadors i treballadores municipals, seguint en tot moment les indicacions i protocols que han marcat des del Ministeri de Sanitat.

A la vista de l'evolució de la pandèmia i des del departament de Recursos Humans, l'Ajuntament d'Eivissa va crear un grup de treball, encapçalat per la regidora de Benestar Social, Carmen Boned, que s'encarrega en tot moment de la gestió dels EPIs, les recollides del material i l'entrega als diferents departaments municipals de forma diària. També s'ha habilitat un magatzem on es porta un control de tot el material que es disposa, on es distribueix i es fa manteniment diari de l'inventari del material de protecció.

En aquests moments l'Ajuntament d'Eivissa ha adquirit una partida de 15 mil mascaretes que estan a punt d'arribar i que se sumen a les 12.062 que ha anat comprant i rebent de diferents donacions des del començament de la crisi sanitària. La resta de material adquirit ha estat 80.000 guants, 2000 peücs, 254 litres de solució hidroalcohòlica, bussos per les feines realitzades per Policia Local, Cementiris i Serveis Socials, prop d'un centenar d'ulleres i més de 6.000 bates d'un sol ús.

La regidora de Benestar Social, Carmen Boned ha afirmat que ‘hem fet aquesta inversió per garantir que els nostres treballadors i treballadores municipals disposin d’aquest material i seguim treballant en tot moment amb els protocols que s’han marcat des del Ministeri de Sanitat’.

Altres de les mesures de seguretat que s'han posat en marxa per tal de vetllar per la protecció de la ciutadania i dels treballadors i treballadores de l'Ajuntament d'Eivissa, ha estat la prendre la temperatura a les persones accediexen al CETIS per a fer gestions al Servei d'Atenció a la Ciutadania.

Cal destacar també el fet que molts de treballadors i treballadores d'altres àrees de l'Ajuntament d'Eivissa s'han sumat a la feina de l'equip de Benestar Social per a recolzar aquest departament en un moment amb molta pressió i des de l'Ajuntament d'Eivissa es vol felicitar la seva feina i dedicació.

D'altra banda, també es vol fer un especial agraïment a totes aquelles persones i empreses que han donat diferent material i equips de protecció individual durant aquestes darreres setmanes: Roberto Martínez Corderas, un establiment comercial xinès, Coronavirus Makers, Miquel Mayordomo, Servicios Palau, Fundación Ibiza Contigo, Isla Revolution S.L i Neo Rotul Eivissa.