Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Junya de portaveusLa Junta de Portaveus acorda la creació d’un grup de feina amb presència de tots els partits polítics per debatre i acordar mesures econòmiques a la ciutat d’Eivissa.

La Junta de Portaveus de l’Ajuntament d’Eivissa, a la que estan presents els portaveus de les quatre formacions polítiques amb representació al Consistori (PSOE, PP, Unides Podem i Ciudadanos) ha acordat aquest matí la creació d’un grup de feina en matèria econòmica per tal de debatre i acordar mesures per fer front a la crisi del Covid-19.

L’alcalde d’Eivissa, Rafa Ruiz, ha explicat que es tracta d’una proposta seriosa i sincera per tal que tots els partits puguin aportar les seves idees i propostes i es treballin a un grup de feina que comptarà amb l’assessorament tècnic dels serveis econòmics del propi ajuntament. Ruiz senyala que el pressupost d’enguany haurà d’adaptar-se a les baixades d’ingressos que ja s’estan produint i que a la vegada haurà de fer front a noves despeses per ajudar als que pitjor ho tenen davant d’aquesta crisi sanitària i econòmica.

L’equip de govern vol agrair la bona predisposició de tots els portaveus a participar en aquest grup de feina, que en cap cas suposarà que no puguin seguir exercint la seva feina de control i fiscalització al govern municipal.

Per la seva part, la regidora d’Hisenda, Estefanía Torres, ha explicat que amés de la feina que está coordinant el Consell per arribar a acords entre tots els ajuntaments, toca concentrar-se en les mesures pròpies de l’Ajuntament d’Eivissa. ‘Hi ha una sèrie de mesures que poden ser comunes a tots els ajuntaments i en aquest sentit s’aprovarà un document que té unes mesures mínimes que tots posarem en pràctica. Però després, en funció de les característiques pròpies de cada ajuntament i de les seves problemàtiques més urgents, hem de desenvolupar altres mesures pròpies, adaptades a la realitat que ens trobam al nostre municipi’, afegeix Torres.