Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

deivissacasa.comL’Ajuntament d’Eivissa inicia les reunions amb els comerciants interessats a formar part del centre comercial en línia deivissacasa.com. Aquest projecte està cofinançat per la Unió Europea, a través dels Fons FEDER atorgats a l’Ajuntament d’Eivissa.

L’Ajuntament d’Eivissa comença demà les reunions amb tots els comerciants que s’han inscrit fins ara en la plataforma deivissacasa.com amb la intenció de formar part d'aquest nou centre comercial de proximitat en línia per als petits negocis de l’illa.

A les trobades, en les quals participen el regidor de Promoció Econòmica i Modernització, Aitor Morrás i la regidora de Comerç, Desireé Ruiz, se'ls està explicant amb més detall el projecte del market place i quins són les primers passes que han de donar perquè el seu negoci s'inclogui en aquesta plataforma.

La primera de les reunions se celebrarà el divendres 24 d'abril, via videotrucada, amb les negocis inscrits que ja compten amb una pàgina web. La següent reunió se celebrarà dilluns, dia 27 d'abril, amb les empreses que encara no tenen el seu negoci adaptat al comerç online.

El regidor de Promoció Econòmica i Modernització, Aitor Morrás ha recordat que ‘la intenció és ajudar els comerços en aquests moments d'adversitat que està provocant la crisi sanitària pel coronavirus, encara que esperem que la plataforma s'implanti i tingui llarg recorregut, més enllà del confinament”.

La regidora de Comerç, Desireé Ruiz, per part seua ha senyalat que ‘en els últims anys són moltes les empreses que s'han renovat i van tenint presència en internet però des de l'Ajuntament, ara més que mai volem anar una mica més allà. El fet que els petits comerços tinguin presència en aquest centre comercial online els donarà una visibilitat important i els seus productes de proximitat tindran la possibilitat d'arribar més lluny que mai’.

L’Ajuntament d’Eivissa recorda als comerciants inscrits que davant qualsevol dubte per a participar en la reunió poden contactar a través del correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. i per telèfon al 971 39 76 00 (extensió 24210).