Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Reanudació obresL'Ajuntament d'Eivissa reprèn les obres de rehabilitació i nova construcció d'infraestructures municipals una vegada s'han reactivat les activitats dels sectors no essencials.

L'Ajuntament d'Eivissa ha reprès les obres de rehabilitació i construcció de les infraestructures que impulsa l'Ajuntament a diferents barris de la ciutat, una vegada s'han reactivat les activitats dels sectors no essencials.

Aquests treballs s'han reactivat aplicant-se els protocols de seguretat i salut laboral elaborats per la Conselleria de Salut que estableixen les mesures preventives de cara a evitar contagis pel Covid-19.

Les obres municipals que s'han reprès a la ciutat d'Eivissa són les de rehabilitació de la UA27 de Sa Penya, la rehabilitació de la casa pagesa de Can Casals, obra cofinançada per la Unió Europea a través dels Fons Feder que es varen concedir a l’Ajuntament d’Eivissa a la darrera convocatòria, les obres de construcció del nou Centre d'Acollida Municipal i les obres d’instal.lació de la caldera de gas al poliesportiu des Pratet.

L'única obra que no ha parat durant aquestes setmanes, ha estat la de rehabilitació de la coberta del poliesportiu des Viver que, donat el moment en què es trobava la intervenció, estava inclosa dins d'una de les excepcions permeses, ja que en cas d'haver parat la feina, la infraestructura es podria haver vist afectada.

Per a la regidora d’Urbanisme i Vies Públiques, Elena López, ‘ es tracta d’obres molt necessàries pel nostre municipi. Són obres de caire social, patrimonial i esportiu. La seva reactivació permetrà seguir complint els terminis i poder tenir enllestides aquestes infraestructures quan en el moment en que siguin neessàries’.

Els tècnics i zeladors municipals vetllaran perquè les empreses compleixin les mesures de protecció col·lectives i individuals a les obres com les distàncies mínimes, l'ús de mascaretes, l'establiment de zones de neteja amb aigua i sabó, instal·lació de panells informatius així com l'establiment de les jornades continuades.