Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Deivissacasa.comL’Ajuntament d’Eivissa i la Pimeef posen en marxa deivissacasa.com, un centre comercial en línia per fer compres o encarregar menjar i rebre els productes a domicili. Es tracta d’un projecte cofinançat per la Unió Europea a través dels Fons FEDER.

L’Ajuntament d’Eivissa i la Pimeef han ultimat durant els darrers dies la posada en marxa del projecte deivissacasa.com, un centre comercial en línia al que es poden incorporar tots els comerços de proximitat del municipi i que permetrà realitzar compres i rebre-les al domicili. A més de botigues d’alimentació, moda, calçat, etc. també està prevista la incorporació de negocis d’hosteleria que duguin menjar a domicili. Aquest projecte està cofinançat per la Unió Europea, a través dels Fons FEDER atorgats a l’Ajuntament d’Eivissa.

Aquest projecte, coordinat des de les regidories de Promoció Econòmica i Modernització i Comerç, contribuirà a donar resposta a l’actual situació de crisi sanitària provocada pel COVID-19 però l’objectiu de l’Ajuntament d’Eivissa amb aquest projecte pioner a les Balears és que s’implanti i tingui llarg recorregut, més enllà del confinament. De fet, des del departament de Promoció Econòmica i Modernització ja es treballa en noves funcionalitats per fer que la plataforma tingui cada vegada més opcions de servei.

Els comerços interessats en participar a aquesta plataforma de venda online poden inscribir-se des d’avui omplint el formulari que trobaran al lloc web deivissacasa.com. La inscripció és gratuïta i una vegada realitzada, el comerciant rebrà les indicacions corresponents per poder posar en marxa les vendes online. Ajuntament d’Eivissa i Pimeef estan organitzant un sistema d’acompanyament i assessorament al petit empresariat per donar-lis suport en tot el sistema que comportarà iniciar-se en les vendes online.

El tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Modernització, Aitor Morràs, explica que aquesta mesura ‘permetrà enfortir el nostre teixit empresarial i donar-li un impuls econòmica a la ciutat, és un projecte que ajudarà a avançar front l’adversidad actual i fer que estiguem millor preparats per al futur’ i explica que si bé era un projecte al que ja es treballava des dels seus departament, ‘la situació actual l’ha convertit en una prioritat i pot ajudar a moltes petites botigues a rellançar el seu negoci a partir de noves eines i noves maneres d’arribar als clients’.

La plataforma deivissacasa.com funcionarà com la resta de plataformes conegudes, de tal manera que qualsevol comprador pugui fer una selecció de productes que rebrà directament a casa. La filosofia del projecte però està vinculada a l’economia circular ja que només es podran inscriure botigues locals i el transport dels productes el realitzaran empreses del tercer sector, sempre en coordinació amb la patronal Pimeef.

La regidora de Comerç de l’Ajuntament d’Eivissa, Dessiré Ruiz, senyala que el comerç de proximitat és una prioritat ja que és el que ajuda a vertebrar una ciutat i a garantir serveis propers i de qualitat al veïnat. ‘En aquests moments, més que mai, hem de ser tots conscients de la importància de comprar al petit comerç perquè això suposa ajudar al que tens a prop, a les petites empreses, als autònoms i en definitiva a l’economia local’.

Per la seva part, el presidente de l’Associació de Comerç de Pimeef, José Javier Marí, explica que ‘la situació actual provocarà canvis en la manera de comprar dels nostres clients’ i destaca que aquesta plataforma es pot convertir ‘en una eina indispensable per al comerç local i de proximitat, que tindrà més força quants més comerços s’adhereixin’.

Per tot això, Ajuntament d’Eivissa i Pimeef animen a tots els petits comerços a donar-se d’alta en aquesta nova plataforma, des de la que en un futur immediat rebran suport i formació per fer la transformació que necessiti el seu negoci cap a la venda online.

Enllaç a:
· deivissacasa.com