Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Obres a l'estiu permesesL’Ajuntament d’Eivissa deixa enguany en suspens el ban de paralització d’obres de la temporada estival. Amb l’objectiu de facilitar la dinamització de l’economia, es permetrà realitzar feines durant els mesos d’estiu i s’estudiarà cas per cas per minimitzar molèsties al sector turístic.

L’Ajuntament d’Eivissa no publicarà enguany el ban de paralització d’obres de la temporada d’estiu pel que durant quatre mesos s’aturava l’activitat d’aquelles grans obres que puguessin resultar molestes a les zones turístiques del municipi.

L’objectiu d’aquesta desició és contribuir, en la mesura del que sigui possible, a la dinamització de l’economia insular i a la no destrucció de més llocs de feina, permetent així que el sector de la construcció no hagi de patir una altra aturada. Com no pot ser d’altra manera, aquesta mesura estarà condicionada a la normativa superior respecte de les feines que es poden realitzar en cada moment i les mesures de seguretat que sigui obligatori adoptar al sector.

Per minimitzar les molesties que aquesta mesura pugui suposar al sector turístic, que era el que amb el ban podia demanar la paralització d’una obra, i en funció del hotels i negocis oberts durant la temporada estival, l’Ajuntament d’Eivissa es compromet a estudiar cas per cas per acordar mesures de mitigació de les molèsties de les obres, de tal manera que les activitats puguin ser compatibles.

L’Ajuntament d’Eivissa ha considerat necessari anunciar ja aquesta mesura, tot i que el ban no hauria d’haver entrat en vigor fins al mes de juny, precisament per a que totes les empreses del sector puguin fer plans quan abans i no deixin les contractacions aturades fins a després de l’estiu pensant que no podran treballar al municipi durant tota la temporada.