Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa ha detingut i sancionat a una conductora per un delicte de desobediència continuada i incomplir el confinament de forma reiterada.

Els fets van ocórrer ahir diumenge 5 d’abril, quan la Policia Local d’Eivissa va tenir coneixement d’un accident, a les 15:35 hores, en el qual la dona ara detinguda i causant de l’accident, havia fugit. La Policia Local d’Eivisa, després de prendre declaració als testimonis, van detectar el vehicle circulant per l'avinguda Bartolomeu de Rosselló.

La dona, va ser detinguda pels agents per un delit de desobediència continuada, ja que havia estat sancionada per incomplir la limitació de circulació establerta a l’articulo 7 del Reial Decret 463/2020, en dues ocasions per la Policia Local i en altres tres per la Policia Nacional durant el mes de març i els primers dies d’abril.

La Policia Local va procedir a la detenció i a aixecar l'acta de proposta de sanció i de manera subsidiària, per desobediència, per si el procediment judicial decaigués.