Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Neteja centres educatiusL'Ajuntament d'Eivissa ha finalitzat la neteja i desinfecció dels nou centres d'educació primària del municipi d'Eivissa i de les dues escoletes municipals.

El personal de neteja s'ha encarregat, durant aquestes dues setmanes, de realitzar una neteja intensiva i desinfecció dels 9 centre educatius i les dues escoletes. S'ha treballat de forma intensa i a més dels edificis, aules i gimnasos, s'ha desinfectat tot el mobiliari, taules, cadires, i els elements de joc i de treball.

Gràcies a aquesta tasca, en el moment de reprendre l'activitat, aquestes infraestructures estaran preparades per posar-se en funcionament de forma immediata amb totes les garanties de seguretat, prevenció i salut.

Es manté la neteja i la desinfecció diària de les instal·lacions municipals que es mantenen serveis, oficines de feina al CETIS, el Servei d'Atenció a la Ciutadania i la comissaria de la Policia Local d'Eivissa.

Des de l'Ajuntament d'Eivissa es vol agrair l'esforç realitzat pel personal de neteja que ha continuat amb la seva feina fins a tenir enllestida aquesta desinfecció de tots els centres escolars del municipi.