Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Telèfon ajuda persones majorsL'Ajuntament d'Eivissa posa en marxa un servei d'atenció telefònica gratuït per resoldre tasques quotidianes i atendre a les persones majors del municipi.

La regidoria de Benestar Social i Gent Gran de l'Ajuntament d'Eivissa posa en marxa un servei d'atenció telefònica gratuït 900 701 323 per donar resposta a les persones majors del municipi.
L'objectiu d'aquest nou servei és atendre les dificultats afegides que les persones majors poden presentar arrel del confinament pel COVID-19, ja que són considerades població de risc i evitar així que hagin de sortir de casa.

Mitjançant el servei d'atenció telefònica, es poden resoldre tasques quotidianes com la compra d'aliments, disposar de la medicació receptada o altres serveis que normalment es poden gestionar amb normalitat però que aquests dies presenten dificultats afegides pel tancament de molts establiments.

Per a la regidora de Benestar Social i Gent Major de l'Ajuntament d'Eivissa, Carmen Boned, 'hem estat treballant per aconseguir aquesta línia gratuïta que té per objectiu millorar la qualitat de vida dels nostres majors, que ara mateix són les persones més vulnerables. Farem una escolta atenta a les peticions que ens facin i segons aquestes també es facilitarà els telèfons de contacte amb les empreses que fan el servei a domicili'. També dir que en cas de detectar altra incidència es derivarà directament al telèfon de serveis socials de l'Ajuntament depenent del punt de la ciutat on visqui aquesta persona i seran els nostres tècnics els qui cerquin els recursos necessaris per fer-ho’.

En aquest sentit, l'Ajuntament d'Eivissa disposa d'informació i d'una cartera de negocis que poden respondre a les necessitats que presentin les persones majors del municipi, pel que posa a disposició d'elles el número de telèfon gratuït per facilitar i ajudar a gestionar les necessitats que presentin i alleugerir els contratemps que la pandèmia ha portat a la nostra ciutat.

Seran les mateixes empreses, amb servei a domicili, les que s'encarreguin de portar a casa de les persones majors els productes sol·licitats.
Aquest nou servei està operatiu de dilluns a divendres, des de les 8.00 fins a les 15.00 hores.