Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Presa possessió 13 policiesLa seva incorporació ha estat possible gràcies a una modificació de la normativa autonòmica realitzada tenint en compte l’actual Estat d’Alarma.

L’Ajuntament d’Eivissa incorpora avui a la seva plantilla 13 policies en pràctiques que durant les properes setmanes donaran reforç a la plantilla amb les restriccions i prevencions que comporta el seu nivell de formació actual. Es tractat dels 13 policies que varen superar recentement el procés selectiu i que es trobaven a Mallorca realitzant la part teòrica del curs de formació i que, gràcies a una modificació de la normativa autonòmica, podran iniciar ara la part pràctica.

Els passat cap de setmana, el Govern de les Illes Balears va acordar la suspensió de l’article 181.1 del Decret 40/2019 que aprovava el Reglament Marc de les Policies Locals de les Illes Balears, que decretava que per poder fer pràctiques s’havia d’haver rebut ja una quinta part del curs bàsic de capacitació. Amb la suspensió d’aquest article, els nous policies comencen ja les pràctiques, donant així suport a la plantilla estable de la Policia Local d’Eivissa, i podran continuar a posteriori la formació teòrica per acabar de formar-se i integrarse ja amb normalitat al seu lloc de feina en finalitzar totes les hores d’aprenentatge obligatori.

A partir d’avui aquests policies en pràctiques s’integren als diferents torns de la policia i faran la seva feina acompanyats sempre d’un altre agent i tenint en compte les limitacions que la seva situació de pràctiques comporta.

Altres processos selectius que es trobaven en marxa per cobrir diferents vacants a la Policia Local estan actualment en suspens ja que l’Estat d’Alarma ha interromput els terminis legals per presentar candidatures o realitzar proves selectives, però les regidories de Recursos Humans i Policia Local segueixen realitzant feina interna per agilitzar tots aquestos procesos de seguida que la situació es normalitzi.

Nota: Imatge de la pressa de possessió dels 13 policies, que va tenir lloc a Can Botino fa unes setmanes.