Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa ha detingut a dues persones que conduïen un ciclomotor que havia estat sostret.
Es tracta d’un home de vint-i-sis anys i una dona de vint-i-dos anys, que van ser detinguts en un control de la Policia Local i el Cos Nacional de Policia a l'avinguda de Sant Joan de Labritja, el passat divendres.

Els agents efectuaven el control amb motiu de l'Estat d'Alarma. Van parar al ciclomotor i preguntaren als dos ocupants els motius del seu trasllat al centre de la ciutat.

Després d'observar diverses incongruències en les seves explicacions, els agents, en verificar les dades del ciclomotor, aquest apareixia denunciat a Sant Antoni per sostracció o apropiació indeguda des del passat mes de gener. El vehicle l'havia llogat una altra persona que havia d'haver-lo lliurat el passat mes d'octubre.

D'altra banda, la Policia Local d'Eivissa també ha denunciat, ahir a les 16.00 hores, a un home que circulava en un ciclomotor per l'avinguda 8 d'Agost. El conductor, en observar que allí hi havia un control policial, realitza una maniobra per a sortir de l'avinguda, cap al primer cinturó de ronda. Allí es va trobar amb un altre control on va ser aturat. La Policia demana informació i el denunciat comptava amb antecedents per diversos motius. Es procedeix al registre i escorcoll, resultant que portava dues pedres d'haixix. Per aquest motiu li van practicar la prova de detecció de drogues i va donar positiu en cànnabis i cocaïna.

Els agents van denunciar al conductor per conduir donant positiu en estupefaents, van estendre acta de proposta de denúncia per incomplir el decret d'Estat d'Alarma i retiren el vehicle que va ser traslladat al dipòsit municipal.