Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Flota taxiL'Ajuntament d'Eivissa, atesa la petició del sector del taxi, i en compliment de l'Estat d'Alarma, redueix a un 20% la flota municipal de taxis i modifica el règim de lliurança durant el mes d'abril.

L'Ajuntament d'Eivissa, atesa la disminució de la demanda experimentada pel servei municipal del taxi així com les exigències de disponibilitat de servei a causa de la crisi sanitària, ha aprovat un decret mitjançant el qual es modifica extraordinàriament el règim de lliurança dels taxis durant el mes d'abril i fins que es mantingui la declaració de l'estat d'alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada pel Covid-19.

També s'estableix per a la flota municipal del taxi una reducció a un 20% el nombre de taxis que resten disponibles a la ciutat.
Pel que fa a la modificació dels torns, s'ha establert que hi hagi cinc torns de lliurança, que serien tots els dies excepte quan l'última xifra del número de llicència coincideixi amb l'última xifra del dia del mes, repetint després del cinquè dia, i estableix també el grup del dia anterior en expectativa de servei (guàrdies) segons els requeriments d'activitat que es puguin adoptar durant les jornades mensuals.

Per al regidor de Mobilitat de l'Ajuntament d'Eivissa, Aitor Morrás, 'amb aquest decret, hem atès les peticions del sector del taxi alhora que donem compliment al manteniment d'un servei del taxi correcte. És important per a nosaltres, en primer lloc, garantir la salut dels treballadors i treballadores del sector i, en segon lloc, mantenir un servei òptim mentre duri aquest estat d'Alarma'.

Des de la regidoria de Mobilitat, es recorda que el taxi és un servei públic i que en el decret també es mantenen els criteris de seguretat que marquen les institucions sanitàries. Així, al municipi d'Eivissa, els serveis es realitzaran de manera individual, a excepció dels supòsits justificats en què els usuaris requereixin acompanyament d'altres persones, com són menors d'edat, persones malaltes o persones amb mobilitat reduïda.