Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Juan UsléEl MACE felicita l'artista Juan Uslé pel premi de dibuix contemporani 2020 que ha rebut de la Fundació Florence & Daniel Guerlain.

Juan Uslé, un dels artistes internacionals més prestigiosos del moment actual a Espanya, ha rebut el Premi de Dibuix de la Fundació Florence & Daniel Guerlain.
Precisament el MACE va organitzar una exposició dels dibuixos de Juan Uslé, que mai havien estat vistos en el seu conjunt, al 2019. Dibuixos que, sota el títol genèric SQR (Soñé que revelabas), va ordenar en famílies subtitulades en honor a Eivissa: Freus, Salinas, Carbon, Maculares i Luz. Aquests dibuixos representen una important part de la seva obra i de la praxis artística de l'autor, ja que concentren les claus representatives de gran part de la seva obra pictòrica.

Aixi mateix, al 2017 el MACE va organitzar una exposició de la col·lecció de Florence & Daniel Guerlain, cedida al Centre Pompidou. Aquesta coincidència fa que el MACE estigui doblement d'enhorabona i feliciti l'artista Juan Uslé i a la Fundació Florence & Daniel Guerlain.

El regidor de Cultura, Pep Tur, ha destacat la gran feina que es fa des del Museu d'Art Contemporani, que ha permès gaudir a Eivissa de les obres d'artistes de renom internacional com Juan Uslé. ‘Haver pogut gaudir de la seva obra, la més intimista de l'autor, ha estat un gran regal. Crec que la tasca que s’està fent per donar pes i renom internacional i d’obres de gran categoria al MACEés una de les senyes d’identita del Museu.Un museu que està creixent i mereix el recolçament que se li pugui donar’, ha dit.

El premi Internacional de dibuix de la Fundació Daniel & Florence Guerlain, va nèixer el 2007 quan aquests col·leccionistes decidiren centrar la seva passió per l'art en el dibuix. El guardó està destinat a artistes que utilitzen el dibuix com a una de les seves expressions fonamentals i en aquesta ocasió ha reconegut a l'artista Juan Uslè.