Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

TalamancaLes empreses interessades tenen fins al 15 d’abril per presentar les seves ofertes.

El departament de Contractació de l’Ajuntament d’Eivissa ha reprès l’expedient de licitació del servei de vigilància, salvament i socorrisme de les platges d’Eivissa, una licitació que inicialment va quedar aturada amb el decret de declaració de l’Estat d’Alarma però que al tractar-se d’un contracte per garantir la seguretat de les persones, pot continuar tramitant-se segons les instruccions dictades pel Govern Central. Segons aquestes instruccions, aquells projectes que siguin d’interès general o que afectin al funcionament essencial dels serveis públics poden seguir el seu tràmit.

El plec contempla els serveis de salvament, prevenció, socorrisme, primers auxilis, assistència sanitària i atenció a persones amb discapacitat a les platges del municipi d’Eivissa: ses Figueretes, Talamanca i Platja d’en Bossa, així com les zones rocoses properes a les tres platges, en cas de necessitat.

El servei surt a licitació per un període de dos anys per un import total de 590.887,40 euros, iva inclòs. Les empreses interessades tenen fins al 15 d’abril per presentar les seves ofertes a través de la Plataforma de Contractació i hauran de garantir l’aportació del personal amb la formació necessària, la maquinària específica, els vehicles terrestres per al transport d’elements i socorristes i els vehicles aquàtics per a les tasques en el mar.

El regidor de Medi Ambient, Jordi Salewski, ha explicat que aquesta licitació ‘presenta coma novetat que el servei de socorrisme a les platges tendrà una hora més, durant el juliol i l’agost, i que serà fins a les 20 hores, i també una millora relacionada amb l’augment en el nombre de socorristes a les platges del municipi’.

Enllaç a:
· Perfil del contractant