Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Servei orientació L'Ajuntament d'Eivissa posa en marxa un servei d'orientació psicològica i coach dirigit al personal municipal que treballa de cara al públic.

L'Ajuntament d'Eivissa ha posat en marxa un servei d'orientació psicològica i coach, dirigit al personal municipal que es troba treballant de cara al públic i a espais públics, per tal de minimitzar els efectes negatius que puguin derivar de la situació d'alarma de la crisi del coronavirus. És un servei que s'ha oferit als diferents departaments de l'Ajuntament que ho necessitin i així poder disposar d'eines de control de l'ansietat que pot suposar l'Estat d'Alarma.

Les xerrades amb el coach es poden fer per videoconferència des del Cetis, on s'ha adequat una sala per poder donar aquest servei, i també s'ha obert la possibilitat de donar aquest suport via telefònica individualitzada, si alguna persona necessita un reforç.

La regidora de Recursos Humans de l'Ajuntament d'Eivissa, Estefania Torres, ha afirmat que 'la situació d'incertesa que ha generat el coronavirus influeix en l'estat anímic i emocional de tota la població. Aquest servei l'hem implementat per tal de dotar de ferramentes emocionals a les persones que continuen fent feina presencial a l'Ajuntament, ja que la tranquil·litat emocional també és una manera més de defensa i prevenció'.

Durant les jornades informatives es tracten les reaccions psicològiques en aquests tipus de situacions amb l'objectiu que aquestes reaccions i emocions no es converteixin en un fenomen que interfereixi en el normal desenvolupament de la vida del personal de l'Ajuntament d'Eivissa. Es parla de conceptes com l'estrès i com afrontar-lo amb la pràctica de tècniques de respiració i relaxació; la intel·ligència emocional, l'assertivitat, la motivació, l'autocontrol així com les habilitats socials entre d'altres.