Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Dia del TeatreL'Ajuntament d'Eivissa celebra el Dia Mundial del Teatre, que tindrà lloc demà 27 de març, amb la lectura dramatitzada de textos teatrals a les xarxes socials municipals.

L'Ajuntament d'Eivissa celebra demà 27 de març el Dia Mundial del Teatre i, igual que ja es va fer amb el Dia Mundial de la Poesia, ha previst fer-ho virtualment al llarg de tot el dia oferint textos dramatitzats de diferents autors a través de les xarxes socials de l'Ajuntament d'Eivissa.

El regidor de Cultura, Pep Tur, ha dit que 'la celebració del Dia Mundial del Teatre té enguany un significat molt especial, donada la situació d'excepcionalitat que estem vivint aquestes setmanes, per això, des de l'Ajuntament d'Eivissa m'agradaria traslladar el ferm compromís que tenim amb el món del teatre, com a ferramenta de canvi social i com a dinamitzador del món cultural. ‘És sempre una bona oportunitat conèixer als nostres autors i per això us oferirem a les xarxes socials de l'Ajuntament d'Eivissa i de la Biblioteca Municipal d'Eivissa, diferents textos, espero que gaudiu tots i que puguem viure aquest Dia del Teatre, desgraciadament no des d'una platea i davant d'un escenari ,però sí des de casa’ ha afirmat el regidor.

Els textos seleccionats serán dels autors Marià Villangómez, Bernat Joan i Marí i la seua obra teatral "Fàtima a Teherà"; Carme Planells Muntaner i un text inèdit que formarà part de la seua obra teatral ja estrenada "Llum trencada" i basada en una entrevista realitzada per l'escriptora i historiadora Margalida Capellà a una filla de represaliats; Vicent Tur Riera i la seua obra inèdita "Com a casa res" i Vicent Ferrer i Mayans "Morna" i la seua obra "Perdiu".

Les lectures dramatitzades les realitzaran els actors Vicent Tur i Imma Puerto, que faran les lectures de les obres de Villangómez, Bernat Joan i Vicent Tur, l'actor Miquel Costa que farà la lectura de l'obra de Vicent Ferrer i la dramaturga Carme Planells farà la lectura del seu text.