Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Servei de netejaEl servei de neteja i recollida de residus que du a terme l'empresa Valoriza a la ciutat d'Eivissa, donada la situació sanitària, ha reorganitzat el servei per tal d'incrementar la neteja a tots els barris, i intensificant-se aquesta en punts més sensibles.

Des de l'Ajuntament d'Eivissa i l'empresa concessionària, s'està en contacte permanent amb les recomanacions del Ministerio de Sanidad i les de la Direcció General de Salut Pública i Participació de la Conselleria de Salut del Govern de les Illes Balears que són els que fan les recomanacions i van actualitzant les mesures a prendre.

El regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament d'Eivissa, Jordi Salewski, ha dit que 'precisament en aquests moments en què hi ha un canvi en els costums de la ciutadania, des de l’Ajuntament d’Eivissa pensem que la neteja dels nostres carrers és un servei bàsic i essencial. Per aixó, fem una crida a mantenir els nostres espais en bon estat, les persones que tenen mascotes, que respectin les ordenances, i que a l'hora de tirar objectes voluminosos es truqui al servei gratuït. Tots els esforços sumen per tal de poder incidir en els espais ara mateix més sensibles'.

El servei municipal ha realitzat un protocol per regular la neteja dels carrers i espais urbans. Es tracta d’una neteja molt especifica, aplicant major tractament d'aigua i productes desinfectants, a les voreres i entorns com farmàcies, supermercats i forns de pa, bancs i caixers, parades d’autobusos i taxis i centres sanitaris.També s'aplica una neteja especial als entorns dels contenidors tant de superfície com soterrats, cos i baixos de papereres. També s’está realitzant una neteja intensiva amb la retirada d'excrements de mascota a zones com passejos marítims, zones de parcs i jardins.

Tot el personal de neteja va equipat amb els EPIS, equips de protecció individual necessaris.
Pel que fa a la recollida de fems i selectiva, es segueix donant el servei amb normalitat. Les persones que hagin de treure voluminosos, poden seguir trucant al telèfon de recollida gratuïta 900 200 218 o al formulari de recollida.