Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Mercats municipals obertsEls Mercats municipals d'Eivissa estan oberts al públic donant servei a la ciutadania, garantint el subministrament de producte fresc. El Mercat Nou d'Eivissa, el Mercat Pagès i el Mercat Vell, continuen donant servei a la ciutadania per tal de seguir abastint de productes frescs i locals a totes les persones que així ho necessitin. 

Al Mercat Nou, continuen obertes totes les parades, unes 80, al Mercat Vell, actualment n'hi ha dues obertes, i al Mercat Pagès, es continua donant servei amb normalitat. De fet, hi ha alguns paradistes dels mercats que ja ofereixen el servei de’enviament a domicili per qui no es vulgui o no es pugui desplaçar.

La regidora de Comerç i Mercats, Dessiré Ruiz, ha donat les gràcies a tots els paradistes que continuen oferint aquest servei, 'encara és més important la feina que fan tots els paradistes en el moment que vivim en què és molt necessari garantir el subministrament de producte fresc a la ciutadania'.

Des de l'Ajuntament d'Eivissa vull donar suport a feina dels venedors i venedores dels mercats municipals que continuen fent una gran tasca social, per garantir l'alimentació i així evitar desplaçaments innecessaris. Són part d'aquesta lluita contra el COVID-19, estan al peu del canó per garantir pels productes frescs’, ha dit la regidora.

Des de l'Ajuntament d'Eivissa volem recordar que els usuaris i usuàries que visitin els Mercats municipals, han de seguir les instruccions sanitàries: només desplaçar-se una persona per unitat familiar, evitar persones de grups de risc, usar les mesures de protecció adequades i no estar més temps del necessari.

Els paradistes dels mercats municipals compleixen amb la guia de bones pràctiques pels establiments del sector comercial del Ministeri de Sanitat i compleixen amb els requisits marcats com la delimitació d'espais, la desinfecció continuada, mantenint la seguretat dels nostres venedors i clients.