Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalLa Policia Local d'Eivissa denuncia a un home que circulava en moto sense causa justificada, sense assegurança, sense permís de conducció i havent quadruplicat la taxa d'alcohol.

La Policia Local d'Eivissa ha imputat un delicte contra la Seguretat Viària a un home que circulava amb una motocicleta i que va donar, en la prova d'alcoholèmia, un resultat de 1,07 i 1,03 mg/l (4 vegades més que la taxa permesa).

Els fets han ocorregut aquesta matinada, a les 04.00 hores a l'avinguda de Sant Jordi, en el marc de les funcions de vigilància del compliment de les mesures del RD 463/2020 de declaració de l'estat d'Alarma, quan la patrulla del Cos Nacional de Policia va observar al motorista circulant per l'avinguda, motiu pel qual van decidir donar-li l'alt.

Una vegada s'entrevisten amb el conductor observen que aquest presentava clars símptomes de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques, motiu pel qual sol·liciten la presència de la unitat d'Atestats de la Policia Local perquè procedeixi a realitzar les proves. Una vegada realitzades aquestes, i davant els resultats obtinguts, els agents procedeixen a la realització de diligències judicials penals per un delicte contra la Seguretat Viària, de conducció sota la influència de les begudes alcohòliques.

A més, el conductor ha estat denunciat per circular sense causa justificada incomplint les restriccions de l'estat d'Alarma, per circular amb una motocicleta mancant del permís que habilita a això (el conductor només disposava d'un permís de classe B, quan necessitava un de la classe A per a conduir la motocicleta) i per conduir sense assegurança. La motocicleta, una SUZUKI 650 cc va ser retirada quedant immobilitzada en el dipòsit municipal.