Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Joventut en líniaL’Ajuntament d’Eivissa posa en marxa la programació juvenil del C19 en línia per tal que els infants i adolescents continuïn amb les classes i oferir un oci alternatiu durant les pròximes setmanes.

L’Ajuntament d’Eivissa, a través de la regidoria de Joventut, posa en marxa la programació juvenil del Centre de Creació Jove C19 en línia. L’objectiu és que els infants i adolescents del nostre municipi segueixin compartint i participant en les activitats que té programades el C19.

Les activitats estaran disponibles cada dia a través directes en la plataforma Instagram i d’aquesta manera es podran seguir els diferents tallers d’oci que organitza el Centre de Creació Jove a les tardes. Pel que fa a altres activitats s’habilitaran canals privats amb l’alumnat apuntat.

Per a la regidora de Joventut, Clàudia Cotaina, ‘amb aquesta nova proposta, l’Ajuntament d’Eivissa intenta donar resposta a les necessitats dels joves en aquesta nova situació, per tal que continuïn amb les seves activitats i d’aquesta manera, tots els monitors i professors seguiran treballant des de casa per donar servei a l’alumnat i oferir-los un oci alternatiu’.

D’aquesta manera, de dilluns a dijous de 16 a 18 hores, s’atendran els dubtes i ajuda a organitzar els dia a dia, ja sigui a l’hora de fer els deures o treballs, amb el professor del Taller de tècniques d’estudi.

Els dimarts, l’alumnat del Taller de Manga podrà realitzar la seva classe en horari habitual a través d'un canal privat que s’ha habilitat.

Els dimecres de 16 a 18 hores, s’ha organitzat una classe per cercar webs educatives interessants i originals que ajudin a treballar la creativitat i que es portaran a la pràctica els divendres de 16 a 18 hores. De 18 a 20 hores, es continuarà amb el taller d’educació emocional.

Els dijous, a més de la classe de tècniques d’estudi, de 18 a 20.30 hores se seguirà amb el taller de BreakDance.

El Centre de Creació Jove C19 anirà actualitzant les seves xarxes socials que es poden trobar a Facebook i a Instagram com a @VilaJove, i participar, a través de les noves plataformes, en les classes previstes.

Enllaç a:
· Programació en línia C19 en pdf