Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

13 nous policies localsL'Ajuntament d'Eivissa ha acollit avui la presa de possessió de 13 policies locals que s'incorporaran en practiques durant aquest estiu a la ciutat d'Eivissa.

La Sala de Plens de l'Ajuntament d'Eivissa ha acollit aquest matí l'acte de presa de possessió dels 13 policies locals que han superat el procés selectiu i que s'incorporen a la plantilla amb l'objectiu de cobrir les jubilacions que s'han produït als darrers mesos.

Els nous policies locals han signat els seus nomenaments en pràctiques i, a partir de la setmana que ve, iniciaran el Curs de bàsic de capacitació de Policia Local organitzat pel Govern Balear. A l'estiu, s'incorporaran al cos de Policia Local com a agents en pràctiques i, una vegada finalitzat el seu procés d'aprenentatge, es nomenaran funcionaris de carrera de l'Ajuntament d'Eivissa.

L'alcalde d'Eivissa, Rafa Ruiz, acompanyat de la regidora de Policia Local, Rosa Rubio, i del Cap de Policia accidental, José María Prats, els hi ha desitjat una bona incorporació al cos de la Policia Local d'Eivissa.

L'alcalde d'Eivissa s'ha mostrat satisfet de la incorporació dels nous policies locals que vénen a cobrir la manca d'agents que pateix el cos i els hi ha transmès la necessitat de ser propers a la ciutadania i que l'objectiu de l'Ajuntament és que, de seguida que la legislació es flexibilitzi, es pugui incrementar la plantilla amb una nova convocatòria de places per a Policia Local.

D'altra banda, avui també s'ha obert el termini de presentació de possibles candidats o candidates a la prefectura de la Policia Local d'Eivissa. Es tracta d'un càrrec de lliure designació però s'obre prèviament un termini perquè les persones interessades que compleixin els requisits, puguin presentar-se.

Enllaç a:
· Convocatòria prefectura de la Policia Local d'Eivissa lliure designació