Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Asfaltat carrersL’Ajuntament d’Eivissa inicia les obres de reposició de pavimentació asfàltica de 10 carrers de la ciutat, en els barris d’Es Pratet, Es Palmer, Can Bellet, Ses Figueretes i Es Soto a partir d’aquest dijous 5 de març. Les obres s’estendran fins el dia 28 de març, tenen un pressupost de 413.559 euros i seran realitzades per l’empresa Hermanos Parrot.

Les feines es desenvoluparan en tres fases: entre els dies 5 i 11 de març es treballarà al barri de Es Pratet, als carrers Diputat José Ribas, José Maria Quadrado i Carles III; entre els dies 10 i 14 de març es treballarà als barris d’Es Palmer i Can Bellet, als carrers Arquebisbe Cardona Riera, Bisbe Abad i Lasierra, i Bisbe González Abarca; i del dia 23 al 28 de març es treballarà a Ses Figueretes i Es Soto, als carrers Galícia, Navarra, Quartó de Santa Eulàlia i la corba d’Es Soto.

Els treballs consisteixen en arreglar els sots del camí amb el fressat corresponent, un reg d’emprimació i adherència, i  estendre una capa de d’aglomerat asfàltic.

 L’objectiu de la regidoria de Vies Públiques és continuar amb el Pla d’asfaltats iniciat durant l’anterior legislatura per tal de tenir les diferents vies de la ciutat en bon estat.

D’altra banda, als propers dies també s’iniciarà l’asfaltat als trams on actualment  s’hi estan realitzant obres de millora com ara, la cruïlla d’entrada al Port d’Eivissa, que es preveu asfaltar el dijous e i el tram on s’està executant l’ampliació de les voreres del carrer Joan Xicó, una vegada acabi l’obra.