Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Exposicions itinerants als IESL’objectiu és fomentar la reflexió sobre temes com l’ús de les tecnologies, les formes de diversió o el consum de drogues.

L’Ajuntament d’Eivissa, a través del seu Pla Municipal sobre Drogues i la regidoria d’Educació, ha posat en marxa un projecte d’exposicions itinerants per a centres educatius de secundària. Així, les quatre exposicions que es posaran en marxa són les següents:

-’On/off’ sobre l’ús saludable de tecnologies de la informació i la comunicació.
-’Sota pressió’ tracta de la gestió de competències personals sobre la pressió de grup i la presa de decisions.
-’Sortim’ fa una reflexió sobre la festa, els seus riscos i les formes de diversió.
-’De què van els joves… drogues?’ té com a objectiu afavorir el desenvolupament de criteris personals sobre les drogues.

Les exposicions consten d’una sèrie de panells informatius que es col·loquen als centres educatius. Cada exposició estarà durant deu dies al centre i el personal tècnic del Pla Municipal sobre Drogues de l’Ajuntament d’Eivissa es desplaçarà al centre educatiu per realitzar les sessions, que comptarà també amb el tutor de l’aula. El desenvolupament de l’activitat té una durada de dues hores, una primera hora de recorregut per l’exposició i una segona hora de reflexió que es desenvoluparà a l’aula.

“La idea és presentar cada tema com un assumpte sobre el qual reflexionar, obert a múltiples punts de vista. Volem potenciar també la participació de tots els alumnes i, al final del taller, convidar als al·lots i al·lotes a continuar ells mateixos el debat sobre els temes que s’han exposat, de manera que puguin extreure les seues pròpies conclusions”, ha explicat la regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Eivissa, Carmen Boned.

Enllaç a:
· Tall de veu de la regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Eivissa, Carmen Boned