Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Miquel Àngel AguilóMiquel Àngel Aguiló assumeix la direcció provisional de la Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa a partir del proper mes de març.

El violoncel·lista Miquel Àngel Aguiló assumirà, a partir del mes de març, la direcció provisional de la Banda Simfònica Ciutat d’Eivissa. La decisió, desprès d’estudiar diverses opcions, s’ha pres al considerar a Aguiló com a la millor opció per dirigir en aquest moments aquesta agrupació del Patronat de Música d’Eivissa.

Miquel Ángel Aguiló ha dirigit en cinc ocasions a la Orquestra Simfònica de les Illes Balears en diversos programes. També ha dirigit diversos projectes a la Banda del Conservatori Superior de Música de les Illes Balears i ha col·laborat com a director del grup de professors del Conservatori Professional de les Illes Balears. Així mateix també ha dirigit en ocasions puntuals: L’orquestra del Vallés, la Simfònica de Bratislava entre
d’altres i va ser convidat a dirigir l’Orquestra Illa de Menorca per a la Diada de les Illes Balears al Teatre Principal de Palma, amb el prestigiós solista Christopher Coin.

El regidor de Cultura, Pep Tur, ha dit que Aguiló ‘és la persona idònia amb l’experiència i el caire humà necessari per fer-se càrrec de la Banda mentre des del Patronat municipal de Música es treballa amb el reglaments de les diferents agrupacions per a definir la manera en la que es realitzarà la selecció del director o directora de la Banda Simfònica d’Eivissa.

El regidor ha mostrat la seva satisfacció de la incorporació de Miguel Àngel Aguiló i el fet que ‘ es posi al front de la Banda ja que pensem que farà una molt bona feina. És una direcció provisional que farà de pont entre l’anterior direcció i el sistema de direcció que entrarà en funcionament una vegada aprovat el nou reglament.

Tur ha desitjat a Aguiló ‘tota la sort i la bona feina que sabem pot fer pel profit del Patronat i de la música de la nostra ciutat’.

Enllaç a:
· CV de Miquel Àngel Aguiló en pdf
· Tall de veu del regidor de Cultura, Pep Tur