Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

TaxiEn el cas que no la compleixin, l'Associació tindrà prohibit operar amb el servei de GPS.

L'Ajuntament d'Eivissa ha enviat aquest matí un requeriment a l'Associació de Taxistes Autònoms de la ciutat d'Eivissa en el que se li recorda l'obligat compliment dels reglaments municipals, tal i com consta en el conveni que Ajuntament i Associació van subscriure per gestionar el servei de GPS en el servei de transport públic de taxi al municipi d'Eivissa.

Aquest requeriment s'efectua després que l'Ajuntament hagi tingut coneixement d'unes manifestacions efectuades pel representant d'aquesta Associació, assegurant que ells no compleixen amb l'establert amb el conveni que es va signar amb l'Ajuntament ni tampoc amb la normativa municipal.

Per aquest motiu, es requereix a l'Associació de Taxistes Autònoms de la ciutat d' Eivissa, com operadora del servei de GPS al municipi d'Eivissa que, de manera immediata, procedeixi al compliment de les normatives municipals i de tot allò establert al conveni.
“Que hagi gent que incompleixi la llei i s'ho calli, és desgraciadament molt habitual” ha senyalat el regidor de Mobilitat de l'Ajuntament d'Eivissa, Aitor Morrás, “però que el representant de l'Associació d'Autònoms del Taxi i president de la Federació Insular del Taxi presumeixi i en faci pública ostentació als mitjans de comunicació d'incomplir les ordenances municipals, resulta bastant grotesc i ofereix una imatge que el sector del taxi no es mereix”.
En el cas que es continuï incomplint, l'Ajuntament farà ús efectiu de la seua potestat per ordenar la rescissió d'aquest conveni, amb la qual cosa dita associació ja no podrà fer ús del servei de GPS al municipi d'Eivissa.

Morrás ha recordat que “les normatives municipals estan perquè es compleixin, tots som iguals davant la llei, i ningú té patent de cors per saltar-se-les”.

Enllaç a:
· Requeriment en pdf