Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Policia LocalEl passat dissabte 15 de febrer, agents de la Policia Local d’Eivissa van detenir a un home d’inicials R.M. i nascut l’any 1991 per un delicte de falsificació documental. Els fets van passar al voltant de les 19.40 hores, quan els agents de la Policia Local van ser advertits de la presència d’un vehicle estacionat de manera no autoritzada en un aparcament reservat per a persones amb discapacitat.

Els agents es van desplaçar al lloc dels fets on van trobar a una persona que va afirmar ser el propietari del vehicle i a qui se li va requerir el carnet de conduir. En un primer moment, l’home va manifestar que no portava el carnet a sobre però, finalment, va canviar d’opinió i va entregar un permís de conduir alemany. Un dels agents -expert en documentoscòpia i falsedat documental- va examinar el carnet i va detectar tres elements en el mateix que delataven, sense dubte, que es tracta d’un document falsificat.

Per aquest motiu, el propietari del vehicle va ser detingut, informat verbalment dels seus drets, i traslladat a les dependències de la Policia Nacional, on se li van efectuar les diligències pertinents.