Març 28, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Activitats Carnaval 2020La ciutat d'Eivissa celebra el Carnaval amb un ampli programa d'activitats que inclou la celebració del Dijous Llarder, ball de màscares, i activitats pels més petits des del dia 20 fins al 23 de febrer.

L'Ajuntament d'Eivissa ha preparat un extens programa d'activitats i esdeveniments per a celebrar el Carnaval a la ciutat, des del dijous 20 de febrer fins al diumenge 23 de febrer. Els actes comencen amb la celebració del tradicional Dijous Llarder i la festa popular de la truita per a 600 persones, així com moltes activitats infantils a partir de les 17.30 hores al passeig de Vara de Rey.

Aquest dia se celebrarà el tradicional concurs de mariol·los i la tarda comptarà també amb l'actuació de Passion Dance Studio. Al passeig també s'instal·larà una zona perquè els més petits gaudeixin de tallers infantils on podran elaborar les seves pròpies màscares, antifaços i elements de disfressa i una taula de maquillatges.

També s'instal·larà la Caseta de la Bruixa on l'actriu Àngels Martínez farà sessions de contacontes: dijous 20 de febrer, entre les 17.30 i les 20.30 i el dissabte 22 de febrer i diumenge 23 de febrer, en horari d'11.00 a 14.00 hores.

El programa d'actes continua el divendres 21 de febrer on, per primera vegada, s'ha organitzat un ball de màscares, des de les 20.00 fins a les 24.00 hores, a l’envelat que s’instal·larà a la plaça d'Antoni Albert i Nieto. Es tracta d'una proposta dirigida a públic adult i comptarà amb música de l'orquestra de swing Pin Up Sound. Posteriorment hi haurà una sessió de vinils amb DJ Toni Clemente i DJ Noelia Méndez juntament amb el trompetista Pere Navarro. La presentació i animació de l’esdeveniment la realitzarà Akrobati-k que faran l’espectacle Gran Hotel, Carnaval.

Dissabte dia 22 de febrer, el passeig de Vara de Rey acollirà Feim Barri Feim Carnaval, des de les 11 fins les 14 hores, amb moltes propostes pels infants. Des de tallers infantils de maquillatge, màscares, fins a un taller de mariol·los i el joc infantil tradicional Teniu Ous per sa quica?.

Diumenge 23 de febrer tendrà lloc la Rua de Carnaval amb sortida a les 11.30 hores des del Port d'Eivissa.
Es realitzarà el següent recorregut: Av. de Bartomeu Roselló, av. d'Isidor Macabich, c. del País Valencià, av. d'Espanya i arribada al passeig de Vara de Rey. Els premis s'anunciaran a través de les xarxes socials de l'Ajuntament d'Eivissa i en nota de premsa.

La vaixella, plats i coberts, que s’utilitzin per a repartir la truita gegant i la paella popular són biodegradables.

A continuació, paella gegant per a 800 persones al parc Reina Sofia a preus populars. Cada ració tindrà un preu de 2 € i la recaptació anirà destinada a Plataforma Sociosanitària de les Pitiüses.

L'Esplai de Can Ventosa, en col·laboració amb la regidoria de Serveis Socials i Gent Gran de l'Ajuntament d'Eivissa, ha organitzat dues activitats incloses al programa de Carnaval. La primera tindrà lloc el 20 de febrer a les 17.00 hores amb un concurs de truites. La segona es farà el 23 de febrer de 17.00 a 20.00 hores amb un concurs de disfresses.

Finalment, l'associació de veïns d'es Clot organitza l'enterrament de la sardina, que conclou els actes de carnaval a la ciutat, que tindrà lloc el dimecres 26 de febrer, des de les 18.00 hores fins a les 24.00 hores al Parc de la Pau. Comptarà amb una sardinada i espectacle de ritmes llatins amb Ricardito i els ballarins des Clot. A les 19.00 hores es farà l'enterrament de la sardina amb cercavila des del local social amb el següent recorregut: c. d'Agapit Llobet, c. del País Valencià, c. de Navarra, c. Múrcia, c. Josep Riquer Llobet i parc de la Pau.

Enllaç a:
· Programa complet Carnaval 2020