Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Assentament il·legal a Cas SerresLa Policia Local d’Eivissa desmantella un assentament il·legal al barri de Cas Serres del que s’ha retirat prop de 8 tones de deixalles i materials emprats per aixecar diverses construccions.

La Policia Local d’Eivissa i l’empresa municipal de neteja han desmantellat un assentament il·legal que es trobava a un solar del barri de cas Serres.
Els agents, juntament amb els operaris de l’empresa de neteja Valoriza, han procedit a la retirada de material acumulat, a un àrea de envoltada per zona boscosa, on s’havia aixecat aquest assentament i on s’han trobat diverses tendes de campanya i quatre cases prefabricades.

En el moment del desmantellament hi havia tres persones que han col·laborat amb la Policia Local d’Eivissa i han marxat d’aquest espai. La Policia Local els ha informat dels diversos serveis d’atenció amb els que compta l’Ajuntament d’Eivissa en cas de ser necessari.

A l’operatiu hi han participat dues patrulles de la Policia Local d’Eivissa, un camió brigada amb una grua, un camió polivalent, un camió recol·lector, una furgoneta i 7 operaris de l’empresa de neteja Valoriza.

Degut a la gran quantitat de restes, han estat necessaris dos dies de feina per deixar el solar al seu estat original i en total s’han retirat unes 8 tones de residus.

Amb aquesta intervenció, ja són dos els assentaments il·legals desmantellats per la Policia Local d’Eivissa als últims dies, després del detectat a la zona de ca n’Escandell, la setmana passada.