Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Selecció femenina bàsquetEl poliesportiu municipal d’Es Viver acollirà la preparació esportiva de la selecció espanyola de bàsquet femení sub18 i sub20 el pròxim de mes maig.

El pavelló municipal d’es Viver acollirà, del 19 al 24 de maig, la concentració de la selecció espanyola sub18 i sub20 de bàsquet femení.
Els equips es concentraran a Eivissa per a preparar les competicions europees en les quals participaran posteriorment i, al llarg del cap de setmana, en concret els dies 22, 23 i 24 de maig, jugaran tres partits amistosos amb la selecció de bàsquet femení balear.

L’agenda provisional amb la que es treballa en aquests moments preveu que el dia 22 de maig es jugarà un partit entre la selecció espanyola sub18 contra la sub20, el dia 23 de maig jugarà la selecció balear sub18 contra selecció espanyola sub18 i el dia 24 es jugarà el partit de la secció espanyola sub20 contra la selecció balear sub18.
Les esportistes arribaran a Eivissa el dia 19 de maig, el dia 20 i 21 faran els entrenaments de la concentració.
Seran partits oberts al públic i d’accés lliure i gratuït.

La concentració de pretemporada a Eivissa està organitzada per l’Ajuntament d’Eivissa, a través del Patronat Municipal d’Esports, en col·laboració amb la Federación Española de Baloncesto i la Federació de Basquet de les Illes Balears i compta amb la col·laboració del Consell Insular d’Eivissa.