Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Campanya comercial Dia EnamoratsUn total de 150 comerços de la ciutat participen en la campanya de dinamització del petit comerç del Dia dels enamorats. La campanya consisteix a participar en un sorteig entre les persones que, durant aquests dies comprin al petit comerç de la ciutat.

Aquesta és una de les deu campanyes de promoció i dinamització que organitza la regidoria de Comerç juntament amb les associacions de la ciutat. L'objectiu és que, per una banda, ajudin al petit comerç a dinamitzar les seves vendes, i per altra, demostrar als usuaris que valorin el fet que comprar al petit comerç té avantatges com l'atenció personalitzada i el contacte directe. Els premis del sorteig són tres circuits de Spa i tres sopars a restaurants del municipi.

La campanya del Dia dels enamorats manté enguany la imatge realitzada per l'alumnat de l'Escola d'Art d'Eivissa del mòdul de disseny gràfic.

D'altra banda, la regidora de Comerç, Dessiré Ruiz, ha mantingut una reunió amb les diferents associacions comercials per a planificar accions de dinamització comercial i tallers de formació, així com fomentar l'ús de la targeta de fidelització de comerços de la PIMEEF. De moment ja s'han tancat les campanyes i les dues fires d'estocs que tendran lloc als mesos de març i d'octubre.