Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Taller superaliments localsEl taller ha estat impartit per Marina Ribas que ha realitzat un menú complert amb receptes saludables i de producte local.

El primer taller de cuina del certamen Patrimoni Gastronòmic, anomenat "Superaliments tradicionals", ha estat impartit per Marina Ribas i ha comptat amb la participació de 12 persones interessades en millorar la seua alimentació amb noves receptes i amb productes locals .

Durant la jornada, els assistentes van poder aprendre de primera ma, receptes saludables com la de canelons de pollastre embolicats amb fulles de col pagesa, shakshuka verda amb verdures d’hivern i una mousse realitzada amb alvocat, garrova i mel.

El pròxim taller tindrà lloc el 22 de febrer a càrrec de la cuinera Marga Orell. Consistirà en la preparació d’un menú familiar de Carnaval, en el que podran participar les famílies amb infants, i es treballarà un menú amb plats festius.

Els següents tallers tindran lloc al mes de març, el taller de menús saludable de kilòmetre zero el 7 de març, impartit per Marina Ribas i Marga Orell impartirà el taller serà sobre plats tradicionals de Setmana Santa el 21 de març.

Els tallers de cuina formen part de la novena edició de Patrimoni Gastronòmic, unes jornades organitzades per l'Ajuntament d'Eivissa, en col·laboració amb Ibiza Sabors del Consell d’Eivissa, en el que hi participen 11 restaurants del la ciutat d’Eivissa i que té com a objectiu oferir una sèrie de menús d'alta qualitat i a bon preu, inspirades en la cultura culinària de països i ciutats declarades Patrimoni Mundial per la UNESCO.

Hi participen els restaurants Ca n'Alfredo, La Cava, Ebusus CbbC Restaurant, El Hotel Pacha, Sa Nansa, IT Ibiza, Casa Maca, Bambú Viet Food, Can Moreta, Es Mercat i Restaurante Pitiuso Hotel THB Los Molinos. Eivissa ha inspirat els menús temàtics de cinc d'ells (Ca n'Alfredo, Es Mercat, It Ibiza, Sa Nansa i Restaurante Pitiuso Hotel THB Los Molinos), Bambú Viet food es decanta per la cuina vietnamita, Casa Maca per la gastronomia peruana, Can Moreta per l'illa de Mallorca, mentre que Ebusus CbbC Restaurant fa un homenatge a la cuina de la ciutat de Córdoba i El Hotel Pacha a la de la ciutat de Mèxic D.F.