Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Reunió taxistesL'Ajuntament d'Eivissa ha arribat a un acord amb els diferents representants del sector del taxi del municipi per establir els torns de feina. Així, s'ha establert que el torn màxim de conducció per cada xofer -sigui assalariat o titular de la llicència- serà de 8 hores, amb 12 hores de descans entre torn, i un dia mínim lliure a la setmana.

Tots els participants s'han emplaçat a una nova reunió el dia 12 de febrer per trobar el sistema i la forma d'implementar el control d'aquestes jornades. "Aquesta mesura, adoptada mitjançant acord, permetrà un servei públic de taxi més segur tant pels usuaris com per als mateixos taxistes", ha declarat el regidor de Mobilitat de l'Ajuntament d'Eivissa, Aitor Morrás.

A la reunió han assistit representants de les associacions Élite Corsarios, Asociación de Taxistas Autónomos de la Ciutat d’Eivissa, Asociación de Taxis El Arca de Ibiza, Asociación de Taxistas Autónomos Ebusus, Unió Pitiüsa Autònoms del Taxi, Asociación Asalariados del Taxi de Ibiza i Asociación de Conductores del Sector del Taxi del Municipio de Ibiza.

Enllaç a:
· Tall de veu del regidor de Mobilitat de l'Ajuntament d'Eivissa, Aitor Morrás