Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Poliesportiu es ViverDilluns comencen les obres de renovació de la coberta del poliesportiu d'Es Viver. Per la seva banda, les obres de la coberta del poliesportiu d'Es Pratet encaren la fase final

El pròxim dilluns començaran les feines de renovació i manteniment de la coberta del pavelló poliesportiu d'Es Viver. Aquestes feines tenen un pressupost de 103.499 euros, han estat adjudicades a Empresas Palau Soluciones Técnicas i tenen una durada prevista de dos mesos. En tot aquest temps l’activitat del poliesportiu continuarà amb normalitat, ja que les feines no afecten al normal desenvolupament de la instal·lació.

L'objectiu d'aquesta obra és reparar i conservar la coberta, que mostra símptomes de degradació als elements del tancament, el que ha propiciat l'aparició de goteres. La intervenció planteja la col·locació d'un aïllament tèrmic sobre el qual es col·locarà una làmina d'impermeabilització (PVC). D'aquesta manera es dotarà a la coberta d'una protecció addicional, allargant la seua vida útil.

Paral·lelament, la setmana vinent finalitzaran les obres a la coberta del pavelló d'Es Pratet, que ja encara la seua fase final. En aquest cas, les feines han consistit en treballs de reparació i conservació de les cobertes, evitar l'aparició de goteres, i allargar la vida útil dels elements de tancament de les cobertes actuals. També s'ha substituït l'actual caldera de gasoil per una de gas natural, amb el que millora l'eficiència energètica de l'edifici.