Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

El CoronelJa estan a la venda en Can Ventosa les entrades de l'espectacle ‘El Coronel no tiene quien le escriba’, que es representarà a l’escenari de Can Ventosa el dissabte 15 de febrer a les 21 hores i diumenge 16 de febrer a les 20 hores. El preu és de 20 euros l’entrada anticipada i 22 euros en taquilla el mateix dia de la funció. Les entrades també es poden adquirir al web www.eivissa.es.

L'obra de teatre és una adaptació de la novel·la ‘El Coronel no tiene quien le escriba’ de Gabriel García Márquez, està dirigida pel cineasta Carlos Saura i protagonitzada per Imanol Arias -en el paper del coronel-, Cristina de Inza, David Pinilla, Fran Calvo i Marta Molina.

Aquesta obra -com sabrà tot aquell qui hagi llegit el llibre en el qual està basada- ens retrata la vida d’un vell coronel i la seva dona que viuen en la misèria, esperant la carta del govern en la qual li comuniquin la concessió de la pensió promesa pels seus serveis durant la guerra. Però aquesta carta mai arriba i mentrestant la vella parella malviu en la pobresa alimentant un gall de baralla, que és la seva única esperança de supervivència. A mesura que avança el temps i la carta segueix sense arribar, hauran d’enfrontar-se a un dilema: alimentar el gall o alimentar-se ells.

Enllaç a:
· Dossier de l'obra "El coronel no tiene quien le escriba" en pdf

· Venda d'entrades per al dissabte 15 de febrer, a les 21.00 h
· Venda d'entrades per al diumenge 16 de febrer, a les 20.00 h