Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Madrid Fusión 2020L’Ajuntament d’Eivissa ha presentat avui, a Madrid Fusion, diverses propostes gastronòmiques que posen en valor l’extraordinària qualitat del peix de l’illa i la importància de defendre la sostenibilitat de la mar. La delegació de l’Ajuntament d’Eivissa ha estat encapçalada per la regidora de Turisme, Dessiré Ruiz, conjuntament amb Pere Varela de la Confraria de Pescadors i els xefs Pedro Tur del restaurant Sa Nansa, i Hideki Aoyama del restaurant Sushiya Aoyama.

“Madrid Fusion és un aparador internacional per promocionar la gastronomia d’Eivissa i la feina que es fa des de la Confraria de Pescadors a favor de la sostenibilitat” ha senyalat la regidora de Turisme, Dessiré Ruiz, “també és un lloc perfecte per divulgar entre els mitjans de comunicació la magnífica oferta de restaurants del nostre municipi, i dels esdeveniments gastronòmics que celebram”. 

La Confraria de Pescadors ha promocionat a Madrid Fusion el gerret i, com a novetat d’enguany, la tonyina vermella amb marca de garantia Peix Nostrum. Tots dos peixos han estat els protagonistes de la mostra gastronòmica oferida pel restaurant Sa Nansa, que ha consistit en una tonyina marinada i un gerret escabetxat: “Són dos productes molt significatius d’Evissa, i els hem ofert amb un marinat de crítics, oli d’oliva d’Eivissa i sal. El nostre escabetx està aromatitzat amb herbes de l’illa i adaptat al segle XXI”, ha dit Pedro Tur, xef de Sa Nansa.

Per la seua banda, Sushiya Aoyama ha fet una adaptació del producte local a les noves tendències culinàries i els estils de cuina orientals. Així, ha ofert un namerou de moll i un temari de sèpia i moll, productes protagonistes de diverses fires gastronòmiques que se celebren durant l’any.