Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Parc oci infantil Sa TarongetaAvui s'ha obert al públic el nou espai d'oci infantil de la plaça de sa Tarongeta, a l'àrea per a vianants situada al carrer Jaume I, als peus de la Murada de Dalt Vila i oberta a la plaça del Parc gràcies a la peatonalització de la zona.

Aquesta àrea de jocs infantil compta com a element més destacat una sargantana de fusta realitzada amb materials i colors naturals. L'exterior de la sargantana és escalable i s'hi pot accedir a la seua esquena mitjançant unes preses. Aquesta estructura, a més, funciona com espai multijoc amb una xarxa per on els infants poden accedir a l'interior i caminar per un passadís sinuós. La sortida és mitjançant un tobogan de 90 centímetres d'alçada.

 

En el disseny de l'àrea s'ha optat per la sargantana per tractar-se d'una espècie endèmica de l'illa i també molt habitual a la zona entorn de la murada; la seua alçada tampoc supera el peu de la murada, pel que s'integra perfectament en el paisatge urbà. Per reforçar aquest aspecte, s'ha construït amb fusta natural i la delimitació de l’àrea s'ha pintat en verd, encaixant amb el color ocre de les roques i el verd de l'escassa vegetació existent.

L'àrea total del parc és de 210 metres quadrats i la superfície amb paviment amortidor de 150 metres quadrats. Les obres han anat a càrrec de Savia, Proyectos y Mantenimientos S.L.