Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Caseta Nadal Des d’aquest divendres 20 i fins diumenge 22 de desembre, la caseta de Nadal instal·lada per l’Ajuntament d’Eivissa al passeig de Vara de Rey acollirà les activitats de Feim Barri, Feim Nadal, a més de la tradicional visita del Pare Noel per atendre i recollir les cartes de tots els infants d’Eivissa.

Les activitats s’iniciaran a la caseta de Nadal de Vara de Rey aquest divendres entre les 16.30 i les 20 hores, i inclouran una xocolatada i un taller de galetes, un taller de globoflèxia amb Cachirulo, un taller de treballs manuals nadalencs, més un contacontes a càrrec d’Àngels Martínez i Encarna de las Heras. Divendres, a més, a les 16.45 la caseta s’obrirà amb un show especial de dansa i acrobàcies a càrrec de Passion Dance School i l’Escola Municipal de Disciplines Acrobàtiques d’Eivissa. Les acròbates de l’Escola Municipal també actuaran dissabte a les 12.30 hores.

 

Dissabte i diumenge la caseta estarà oberta al matí d’11 a 14 hores i a la tarda de 16.30 a 20 hores. Durant els matins es realitzarà un taller de coc i de salsa de Nadal, tallers infantils de decoració nadalenca i contacontes a càrrec d’Àngels Martínez i Encarna de las Heras. A la tarda es realitzarà un taller de galetes i xocolatada, i dissabte, a més, hi haurà un taller de targetes de Nadal i un espectacle nadalenc de Cachirulo.

Durant tot el cap de setmana el Pare Noel estarà a la caseta per atendre les peticions de tots els boixos i boixes. La caseta comptarà amb l’animació i la dinamització de l’espai a càrrec dels elfs i les ‘boletes de nadal’ d’Acrobati-k.

fem barri feim nadal