Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Vara de Rey amb llums de Nadal150 majors de 5 residències de l'illa participen aquest dimecres 18 i dijous 19 de desembre, en el marc de les festes de Nadal d'Eivissa, en la proposta 'Un Nadal, un somriure', el passeig solidari en taxi per als nostres majors per a veure l'enllumenat i la decoració nadalenca.

L'activitat, que organitza sector del taxi de l'illa d'Eivissa des de fa uns anys, compta amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Eivissa, el Consell d'Eivissa i l'associació veïnal de San Pablo (Ca n'Escandell).

 

A les 16.30 hores, els majors seran recollits per una vintena de taxis a les residències de Cas Serres, Reina Sofia, Sa Residència i a les residències per a majors de Santa Eulària i Sant Antoni, per a ser traslladats al local de l'associació veïnal de San Pablo, al barri de ca n'Escandell. Allí podran gaudir també d'un berenar nadalenc al local de l'associació de San Pablo, que estarà decorat per a l'ocasió, i d'una actuació musical a càrrec d'Eusebio Guasch.

Posteriorment començarà el passeig en taxi per a la ciutat, en el que podran veure l'enllumenat i la decoració, realitzant un recorregut per les diferents avingudes de la ciutat. Posteriorment visitaran el passeig de Vara de Rey, acompanyats dels voluntaris i voluntàries de l'associació de voluntarios de Ibiza, on es troba el mercadet i l'arbre de Nadal.

Una vegada finalitzada aquesta visita, seran recollits en taxi i recorreran l'avinguda de les Andanes, al Port d'Eivissa i seran traslladats a les residències.

En aquesta sortida solidària hi participen, prop d’un centenar de majors el dia 18 de desembre i 50 majors el dijous dia 19 de desembre.