Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

Festes de Nadal Aquest dissabte 14 de desembre obrirà les seues portes la Caseta de Nadal que l’Ajuntament d’Eivissa ha instal·lat al passeig de Vara de Rey. Aquesta caseta estarà oberta fins al dia 24 de desembre, i en ella tots els qui s’hi acostin trobaren l’animació dels elfs i les boletes nadalenques del grup Acobati-K. A més, entre el 20 i el 24 de desembre tots els boixos i boixes podran, en aquesta mateixa caseta, fer entrega de la seua carta al Pare Noel. La Caseta de Nadal estarà oberta de 17 a 20 hores fins el dijous 19 de desembre, i posteriorment s’ampliarà l’horari d’apertura amb els matins d’11 a 14 hores.

Demà dissabte, a més, la Caseta de Nadal celebrarà la Jornada Adopta de Manera Responsable, organitzada pel centre de protecció animal de Sa Coma, i s’instal·larà una parada on hi seran presents la Fundació Gossos, Care for Cats, Basta Ya de Maltrato Animal i la Fundación Perros Abandonados, associacions totes elles que col·laboren amb el centre de Sa Coma.

 

En aquesta parada, tant el centre de Sa Coma com les diferents associacions informaran sobre les seues activitats i conscienciaran sobre la importància d’una adopció responsable de mascotes. “En aquestes dates nadalenques molta gent vol incorporar una mascota a les seues famílies, però cal recordar que una mascota no és un jugaroi” ha explicat la regidora de Festes i Benestar Animal de l’Ajuntament d’Eivissa, Montse García, “una mascota necessita temps i dedicació, i si es decideix incorporar-la a la teva família sempre és millor adoptar. S’ha d’adoptar amb responsabilitat”.

Primera cursa d’orientació nadalenca a Dalt Vila

Per altra banda, aquest dissabte 14 els carrers de Dalt Vila seran l’escenari de la primera Cursa d’Orientació Festes de Nadal. La sortida està prevista a les 10 hores al baluard de Santa Llúcia i està previst que el lliurament de premis s’efectuï a les 13.30 hores.

En aquesta cursa d’orientació, els participants hauran de passar per les diferents balises que s’hi han intercalat per tota la zona urbana. La cursa serà de tipus ‘score’, és a dir, que cada corredor determina l’ordre de pas per cada balisa, el que l’obliga a desenvolupar tota una estratègia de recorregut.

Recordem, a més, que aquesta tarda es realitzen a Can Ventosa a partir de les 17.30 hores les audicions de nadal de les agrupacions instrumentals de l’escola del Patronat de Música d’Eivissa. Demà dissabte, a més, a les 19 hores se celebrarà el tradicional concert de nadal de la Banda Simfònica de la ciutat, dirigida per Adolfo Villalonga.