Març 19, 2024

ajuntamentdaltvila

Ultimes notícies

presentació mapa parcs infantilsA més, en les pròximes setmanes s’obrin dos parcs infantils nous i durant 2020 es farà la reforma dels de Ca n’Escandell i Cas Serres.

La tinent d'alcalde i regidora de Vies Públiques de l'Ajuntament d'Eivissa, Elena López, acompanyada de l'arquitecta tècnica Sandra Castellano, han presentat el mapa de parcs infantils on es poden trobar els 28 parcs infantils que hi ha al municipi d'Eivissa.

El mapa de parcs infantil inclou fotografies dels diferents parcs i zones d'oci infantil, les adreces i els barris on estan ubicats. També inclou un mapa on es pot vorer, d'un cop d'ull, la ubicació de cada un dels parcs infantils. El mapa, del que s'han imprès 1.000 exemplars, s'ha dissenyat en un format especial i desplegable.

 

La regidora de Vies Públiques ha afirmat que 'es tracta de poder donar difusió a tots els barris de la ciutat, a través d'un recorregut pels nostres parcs infantils' i ha convidat a tothom a 'anar descobrint els barris de la ciutat a través dels parcs i les zones d'oci infantil'.

Eivissa, com a ciutat Amiga de la Infància per Unicef, ha de continuar sent capdavantera en l'atenció a la infància i adolescència i aquesta és una feina transversal de tot l'Ajuntament on participen moltes regidories que atenen i donen servei als pares i mares i també als infants.

'Ser Ciutat Amiga de la Infància implica ser sensibles a les peticions dels pares i mares que, durant l'anterior legislatura ja ens demanaven bon manteniment de tots els parcs infantils i instal·lació d'ombres als parcs infantils. Vam recollir aquesta petició i no hem deixat de fer feina, per una banda, en el manteniment dels parcs infantils amb una contracta que exclusivament es dedica a fer aquesta tasca i en segon lloc a millorar els parcs existents i crear-ne de nous', ha afirmat la regidora Elena López.

L'Ajuntament d'Eivissa ha fet una primera edició d'un milenar de mapes que han estat distribuïts a les diferents dependències municipals, el SAC, la Biblioteca i també a la regidoria d'Educació que s'encarregarà de fer-lo arribar a les escoles i a les famílies. També es repartiran al departament de Turisme perquè són una alternativa d'oci per a totes les famílies que visiten la ciutat. En una segona edició d'aquest mapa, al pròxim any, s'actualitzaran els nous parcs infantils.

D'altra banda, la regidora ha visitat les obres del primer parc inclusiu de l'illa d'Eivissa, al barri de ses Figueretes, cofinançades amb Fons FEDER i que estarà enllestit a finals de la pròxima setmana. Al disseny d’aquest parc s’han inclòs les recomanacions de les associacions Aspanadif, Apneef i Addif Ibiza, que treballen amb infants i que han triat els elements per tal que els infants poguessin gaudir de l'espai en funció de les seves capacitats.

Altre nou parc que, aquest cap de setmana ja estarà operatiu, és el de sa Tarongeta, al carrer Jaume I, darrere de la plaça des Parc, on s'ha dissenyat una gran sargantana de fusta.

La regidora ha anunciat també la renovació, durant el 2020, dels parcs infantils de Ca n'Escandell i cas Serres.

mapa parcs infantils

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

parcs infantils